Over ons

Even iets over onszelf.

Wie we zijn, hoe wij werken en wat u van ons mag verwachten. Branddeuren is zo’n beetje onze 2e natuur. Dat doen wij al heel lang. Onze vakgroep bestaat al meer dan 150 jaar. Met onze kennis en vakmanschap zit het dus wel goed. Ons uitgangspunt; functionele en fraaie producten voor een messcherpe prijs, snel geleverd en een serviceniveau zoals het hoort.

Hoe wij dat doen?

Eigenlijk heel eenvoudig.
De moderne tijd, met internet, deed ons besluiten het bedrijfsmodel aan te passen en forse kostenbesparing te realiseren. Dat merkt ú in de prijs. De kwaliteit blijft hoog. Dat is ook nodig voor producten die veiligheid moet waarborgen.
Lees verder over onze bedrijfsfilosofie.

Waar zit die forse kostenbesparing?

Ook heel eenvoudig; na vele jaren met eigen vestigingen door heel Nederland, werken wij nu met lokale dealers, franchise-bedrijven en in de regio woonachtige eigen medewerkers voor advies, verkoop en onderhoud en storingen. Onze website is nu de toonzaal en zal steeds verder worden geoptimaliseerd voor gemakkelijke communicatie met onze klanten.

Onze fysieke vestigingen om klanten te ontvangen zijn opgeheven of omgebouwd voor lokale opslag voor onze technici en dealers die overal in het land aanwezig zijn.

Geen onnodige kostbare vierkante meters met alles wat daarbij hoort. Geen kostbare gedrukte documentatie. Die staat wel digitaal op onze website. Die kunt u bekijken, downloaden, opslaan en uitprinten.

Het persoonlijk contact blijft.

Nadat uw wensen bij ons bekend zijn, en u de maatvoering heeft doorgegeven ontvangt u per e-mail of per fax snel een offerte. Wilt u met ons verder, geeft u ons opdracht. Daarna volgt er een afspraak voor een bezoek van onze technisch specialist om de definitieve maatvoering en de details bij u op te nemen.

Valt de prijs na het inmeten tegen?

Dan mag u de opdracht alsnog intrekken.

Daar doen wij niet moeilijk over! Heeft u een andere offerte die voordeliger lijkt? Kan eigenlijk niet. Maar het zou kunnen dat de kwaliteit niet gelijk is. Dan helpen wij. Stuur ons die offerte. U krijgt van ons een betrouwbare analyse.

En is de kwaliteit toch gelijk? Dan zijn wij niet onsportief en ontvangt u alsnog een betere offerte. Natuurlijk met behoud van superieure kwaliteit. Wij zullen nooit tornen aan ons kwaliteitsbeleid ten gunste van nóg lagere prijzen. Dat is niet in het belang van onze klanten. U moet op onze producten kunnen vertrouwen.

Prettig zaken doen.

Vertrouwd, in uw eigen regio. Daar krijgt u geen spijt van. Dat garanderen wij.

Array088 366 7380 ArrayOfferte aanvragen