Brandwerende deuren

Brandveiligheid is van essentieel belang in elk gebouw, of het nu gaat om een woning, bedrijfspand of openbare ruimte. Bij Branddeurenfabriek begrijpen we de noodzaak van optimale brandbeveiliging. Ontdek al onze brandwerende deuren, vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor advies op maat.

Waarom kiezen voor Branddeurenfabriek?

  • Minimaal 1 jaar garantie
  • Officiële dealer van Metacon-Next
  • Persoonlijk advies op maat
  • Maatwerk brandwerende deuren
  • Gecertificeerd volgens de laatste normen

De stalen brandwerende deuren van Branddeurenfabriek

Bij Branddeurenfabriek vindt u diverse soorten stalen brandwerende deuren. We zijn gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige branddeuren die voldoen aan de strengste normen en certificeringen. Of het nou gaat om branddeuren voor winkelpanden, distributiecentra of ziekenhuizen, we hebben de juiste oplossing voor u. Ontdek ons uitgebreide aanbod:

Brandwerende schuifdeuren

Onze brandwerende schuifdeuren zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Deze deuren bieden niet alleen bescherming tegen vuurverspreiding, maar ook tegen rook- en warmtedoorslag. Met verschillende toebehoren en maatwerkopties vindt u bij ons de juiste brandwerende schuifdeur die compleet aansluit bij uw wensen.

Brandwerende roldeuren

Voor situaties waarin ruimtebesparing essentieel is, bieden onze brandwerende roldeuren een uitstekende oplossing. Onze PYREX brandwerende roldeur is de eerste en momenteel de enige in Nederland die met succes de 120 minuten Europese brandtest volgens de norm EN1634-1 doorstond. Dit vond plaats in een Europees testlaboratorium onder toezicht van TNO. Onze brandwerende roldeuren zorgen dus gegarandeerd voor een effectieve afsluiting van openingen in geval van brand.

Brandwerende scharnierdeuren

Onze brandwerende scharnierdeuren combineren functionaliteit en veiligheid. Deze deuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kiest u tussen wel of geen beglazing en een enkele of dubbele scharnierdeur. En dat in iedere gewenste afmeting. Met hun hoogwaardige constructie bieden ze betrouwbare bescherming tegen vuur en rook, terwijl ze ook voldoen aan uw esthetische eisen.

Brandwerende overheaddeuren

Voor grotere openingen bieden onze brandwerende overheaddeuren een ideale oplossing. Deze deuren zijn ontworpen met oog voor detail en hebben een hoge brandweerstand: EI (1) 60 minuten en EW 90 minuten brandwerend. Dit is tweezijdig getest bij Efectis volgens de NEN-EN1634-1 norm.

Stalen brandwerende deuren in diverse kleuren verkrijgbaar

De uiterlijk van uw brandwerende deur heeft een grote impact op uw interieur. U wilt natuurlijk dat deze goed past bij de huidige stijl van uw pand en daarom bieden we onze brandwerende deuren in veel verschillende RAL-kleuren aan. Bekijk onze voor alle kleurmogelijkheden.

De duur van brandwerendheid

Brandvertragende deuren die 30 of 60 minuten brandwerendheid waarborgen zijn het populairst, maar bij Branddeurenfabriek starten we pas bij 60 minuten brandwerendheid. Naast 60 minuten vindt u bij ons brandvertragende deuren die maar liefst 90 of 120 minuten brandwerend zijn.

Brandwerende deur kopen bij Branddeurenfabriek

Bij het kopen van een brandwerende deur is veiligheid en kwaliteit van groot belang. Bij Branddeurenfabriek kunt u erop vertrouwen dat onze deuren voldoen aan alle vereisten en normen op het gebied van brandveiligheid. Wanneer u bij ons een brandwerende deur koopt, kunt u rekenen op maatwerk. We begrijpen dat elk gebouw uniek is en specifieke eisen heeft als het gaat om brandveiligheid en daarom bieden we brandwerende deuren op maat aan, zodat u de perfecte oplossing kunt vinden die past bij uw situatie.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen over onze brandwerende deuren? Neem dan contact op met de experts van Branddeurenfabriek. We staan 24/7 klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen in het creëren van een veilige omgeving.